لیست قیمت سویا خشک صادراتی

استفاده بشر از حبوبات و دانه های خوراکی قدمت زیادی دارد، در واقع در هرم غذایی که برای انسان جهت افزایش سلامت تعریف شده است، حبوبات بدلیل ارزش غذایی بالا و خواص زیاد جایگاه ویژه ایی دارند. یکی از حبوبات سرشار از پروتئین و مواد مغذی دانه های سویا می باشند که فراورده های متنوعی از آن می توان تولید کرد. امروزه سویا خشک بعنوان یکی از انواع آجیل توسط مردم کشورمان مصرف می شود. بدلیل کیفیت و ظرفیت تولید بالای این محصول در کشور، سویا خشک صادراتی ایران می تواند به همراه سایر محصولات کشاورزی ارز آوری خوبی‌ برای کشور داشته باشد.

لیست قیمت سویا خشک صادراتی

مراحل تولید سویا خشک صادراتی

مراحل تولید سویا خشک صادراتی		خواص دانه های سویا در مقایسه با سایر حبوبات بسیار زیاد می باشد. امروزه از سویا فراورده های متنوعی مشتق می شود که برخی از آن ها عبارتند از :

  • آرد سویا 
  • شیر سویا
  • پنیر و سوپ سویا
  • روغن سویا

همانطور که گفته شد سویا دارای خواص و ویژگی های خارق العاده ایی می باشد. پروتئین موجود در سویا بیشتر از گوشت بوده و به همین دلیل می تواند جایگزین مناسبی به جای گوشت قرمز، برای افرادی که دارای فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی هستند، باشد.

مواد مغذی و ویتامین های زیادی نیز در سویا وجود دارند مانند : 

  • کلسیم
  • فسفر
  • آهن
  • ویتامین های خانواده A و B 

همچنین این دانه ی روغنی تاثیر فوق العاده ایی بر روی سلامت پوست و زیبایی آن دارد. به همین علت از انواع ماسک ها و پودر های سویا در حوزه ی سلامت و زیبایی استفاده  می شود. از مهم ترین مراحل تولید سویا خشک می توان به چند مورد کلی اشاره کرد :

  1. انتخاب زمین و منطقه ی مناسب به لحاظ خاک و آب و هوای سازگار با گیاه 
  2. کاشت و مراقبت از گیاه که در این مرحله عواملی مانند میزان عمق کاشت و کود دهی گیاه بسیار مهم است.
  3. برداشت با توجه به فصل مناسب و روش های جداسازی درست دانه های سویا از غلاف بطوری که دور ریز کمتری داشته باشد.
  4. خشک کردن دانه های سویا و روغن کشی از آن که طی فرایند خاصی صورت می گیرد.

تمام مراحل بالا که ذکر شده است باید با دقت و توسط افراد با تجربه صورت گیرد زیرا هرگونه سهل انگاری می تواند باعث کاهش محصول و کیفیت آن باشد.

شرایط اقلیمی کشت و تولید سویا

شرایط اقلیمی کشت و تولید سویاشرایط آب و هوایی از مهم ترین عواملی است که سبب گوناگونی پوشش گیاهی می شود. به همین علت برای کاشت سویا باید شناخت خوبی به لحاظ اقلیمی از محل مورد نظر داشت. در ایران بدلیل تنوع آب و هوایی کشت سویا در سطح کشور می تواند در زمان های گوناگونی صورت بگیرد ولی عموما در دو فصل بهار و تابستان انجام می شود.

زمین مورد نظر قبل از کاشت باید بطور مناسب شخم زنی شده و آبیاری شود و همچنین بذر در عمق مناسبی از خاک کاشته شود. زارعین معمولا برای افزایش کیفیت دانه های سویا و حاصل دهی بالا از کود های شیمیایی و باکتری های مفید برای گیاه استفاده می کنند. 

از عوامل مهم دیگر در ارتقای کیفیت محصول، کاهش رشد و نابودی علف های هرز می باشد. علف هرز با تغذیه از خاک و کاهش مواد معدنی خاک باعث اخلال در رشد گیاه و به اصطلاح کاهش راندمان آن می شود. 

قیمت سویا خشک صادراتی

قیمت سویا خشک صادراتیقیمت سویا خشک صارداتی چند است؟ به واقع پاسخ به این سوال جواب واحدی ندارد. در سطح کشور، تولید کنندگان در مناطق مختلفی اقدام به کشت این محصول می کنند و به طبع این محصول با کیفیت های متفاوتی وارد بازار مصرف می شود.به همین علت نمی توان قیمت ثابت و مشخصی برای آن در نظر گرفت.

فروش این محصول به دو روش سنتی و دیجیتال در کشور صورت می گیرد. در روش سنتی خریدار بطور مستقیم با مراجعه به مراکز فروش اقدام به خرید محصول مورد نیاز می کند ولی در روش دیجیتال با مراجعه به سایت های فروش معتبر می توان دانه ی خشک سویا را بصورت جزئی یا عمده خریداری کرد. 

تم تقديم تعليقك بنجاح.

أرسل تعليقك.

لن يتم نشر رقم هاتفك.

اتصل بنا